חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר ברוטב אדום עמוק מטריפולי - "שיפטה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מה זה טעים חבל"ז אנא הצטידו בחלת שבת טריה
קציצות בשר ברוטב אדום עמוק מטריפולי - "שיפטה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מה זה טעים חבל"ז אנא הצטידו בחלת שבת טריה
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון בקר/הודו/עוף
4 בצלים קצוצים דק
1 לימון כבוש קצוץ דק
10 גבעולי פטרו' קצוצים דק
1 כפית מלח
1/4 כפית סוכר
רבע כפית בהרט
1 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן
7 קישואים בינוניים חתוכים לטבעות
4 עגבניות בשלות מגוררות גס
2 כפות רסק עגבניות
3 - 2 כוסות מים
אופן ההכנה
ההכנה
1. בקערה עמוקה שמים את הבשר הטחון,מוסיפים את הבצל והפטרו' ומחצית מכמות
התבלינים, מערבבים לתערובת אחידה.
2. צרים בכפות הידיים ,רטובות, 16 - 20 כדורי בשר,ומשטחים לקציצות.
3. מחממים את השמן בסיר רחב,ומוסיפים את הקישואים,העגבניות ורסק
העגבניות ויתרת התבלינים מטגנים תוך עירבוב כ 3 דקות.
4.מוסיפים את המים ומערבבים ומבשלים על להבה בינונית כ 20
דקות.
5. מוסיפים את הקציצות,מנמיכים להבה ומבשלים 20 - 25 דקות.
מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון