חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר עם ירקות (לילדים שלא אוהבים לאכול ירקות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות עם הירק במיוחד לילדים שלא אוהבים לאכול ירק כל שהוא brאבל גם טעימות לכל המשפחה
קציצות בשר עם ירקות (לילדים שלא אוהבים לאכול ירקות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות עם הירק במיוחד לילדים שלא אוהבים לאכול ירק כל שהוא brאבל גם טעימות לכל המשפחה
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר בקר טרי טחון
1 קישוא עם הקליפה
1 תפו"א מקולף
1 גזר מקולף
1 בצל
4-5 שיניי שום מקולפים
1 ביצה
2-3 פרוסות לחם מושרות או 1/3 כוס פרורי לחם
צרור ירק: פטרוזליה,שמיר וכוסברה
מלח,פלפל שחור,אבקת כוסברה, אבקת פלפל אנגלי לפי הטעם
פרורי לחם לציפוי
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה את הירקות והבצל (אפשר לטחון עם הבשר יחד) להוסיף לבשר הטחון
לקצץ את הפטרוזליה השמיר הכוסברה (למי שאוהב) ללא הגבעולים דק , לרסק את השום
לפרור את פרוסות הלחם או לטחון (אפשר להוסיף פרורי לחם במקום)
להוסיף את כל המרכיבים (חוץ מפרורי הלחם לציפוי ושמן הטיגון) לעיסה לערבב היטב
לטבל לפי הטעם האישי (את הביצה עדיף להוסיף בסוף אחרי הטיבול )
לחמם שמן במחבת (שמן בגובה חצי אצבע)
לפזר על צלחת פרורי לחם לציפוי הקציצות, ליצור מהעיסה כדורים בגודל של פינג פונג
לגלגל בפרורי לחם בעדינות ולשטח בעדינות כל קציצה
כשהשמן רותח להקטין את האש למינימום ולהכניס את הקציצות לטיגון
לבדוק שהצד השחים ולההפוך לצד השני
להוציא את הקציצות המוכנות למסננת גדולה או על נייר סופג שמן
להמשיך לטגן את כל הקציצות
אפשר לשמור במקרר או להקפיא ולחמם במיקרוגל או בתנור
להגיש עם אורז / פירה / ציפס וסלט ירקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון