חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות קישואים יווניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות קישואים יווניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו קישואים.
200 גר' גבינת פטה.
1ביצה.
50 גר' גבינת פרזמן.
1 בצל ירוק קצוץ דק.
1 כף פיתרוזיליה קצוצנ דק.
1 כף ברזיליקום קצוץ.
חצי כוס קמח.
חצי כוס פרורי לחם.
1 בצל קצוץ.
מלח ופלפל.
אופן ההכנה
מאדים את הקישואים במעט מים עד שהם מוכנים.
מקררים ומועכים למחית בעזרת מזלג או מועך תפוחי אדמה.
מטגנים בצל (עדיף בשמן זית), עד שהוא מתרכך קלות.
מוסיפים את כל החומרים למחית ומערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
מכינים קציצות עגולות, מטגנים בשמן או בחמאה עד שהם מזהיבות משני הצדדים, מוציאים
ומניחים על נייר סופג, ניתן להגיש גם עם יוגרט.
ו...בתאבון!!!!!
מגיש: מרסלוש אוללא
מקור:
שתף את המתכון