חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

קרבונדה קריאולה(נזיד בקר עם ירקות ופירות)
מאכל ארגנטיני
הוראות
מרכיבים
  1. 1/4 כוס שמן זית
  2. 1 בצל גדול מגורר גס
  3. 4 שיני שום
  4. 1 ק"ג בשר צלי או גולש,חתוך לקוביות
  5. 1/2 ק"ג עגבניות מקולפות וחתוכות
  6. 1 עלה דפנה
  7. 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  8. 1 כפית אורגנו
  9. 1 כפית פפריקה
  10. מלח ופלפל לפי הטעם
  11. 1 גזר
  12. 3 קוביות מרק בשר ממוסות ב-3 כוסות מים רותחים
  13. 2 בטטות מקולפות וחתוכות
  14. 2 תפו"א מקולפים וחתוכים
  15. 100 גרם מישמשים מיובשים
  16. 1 קופסה קטנה של גרעיני תירס.
  17. 1 קופסה קטנה או חבילה קפואה של אפונה ירוקה
  18. 1 כוס אורז לא מבושל
  19. 100 גרם שזיפים מיובשים
  20. 1 קופסה חצאי אפרסקים ללא הנוזלים.
אופן ההכנה
  1. בסיר גדול ועבה מטגנים את הבצל והשום.מוסיפים את הבשר,מערבבים ומבשלים עד שהבשר משחים מכל צדדיו.
  2. מוסיפים את העגבניות,עלה הדפנה,הפטרוזיליה,האורגנו והפפריקה.מתבלים במלח ופלפל.
  3. מכסים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
  4. מוסיפים את הגזר המרק ותפוחי האדמה וממשיכים לבשל על אש נמוכה 15 דקות נוספות.
  5. מוסיפים את המישמשים,התירס,האפונה ואורז.ממשיכים לבשל על אש נמוכה 15 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את השזיפים ומבשלים על אש נמוכה עוד 5 דקות.
  7. לפני ההגשה מוסיפים את חצאי האפרסקים רק כדי שיתחממו.