חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוסטונים ומתבל חציל ומתבל גמבה ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוסטונים ומתבל חציל ומתבל גמבה ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בגטים
2 שיני שום
שמן זית
מלח גס
למתבלים :
חציל קלוי על האש
1 גמבה קלויה על האש
2 עגבניות קלויות על האש
2 שיני שום
2 כוסות פטרוזיליה
מלח, פלפל ושמן זית לפי הטעם
אופן ההכנה
1. פורסים את הבגטים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
2. מורחים כל פרוסה בשמן זית ולפזר מעט מלח גס.
3.מכניסים לתנור ל ½ שעה עד שהקרוסטונים זהובים- שחומים.
4. מוציאים את הקרוסטונים ומורחים את שיני השום על פני כל פרוסה.
(השום נמס מהחום של הקרוסטונים אז זה עוזר למריחה).מניחים בצד.
מכינים את המטבלים :
1. מוציאים את החציל הקלוי, הגמבה הקלויה והעגבניה מקליפתם.
2. קוצצים את החציל ואת הגמבה ואת העגבניות חותכים לקוביות.
3. בקערה אחת שמים את החציל עם גמבה אחת ובקערה נפרדת את הגמבה עם העגבניה השנייה.
4. מוסיפים לכל תערובת כוס פטרוזיליה ושן שום קצוצה אחת.מטבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם מזלפים טיפה שמן זית.
מגישים :
מניחים בצלחת יפה את כל הקרוסטונים מסודרים יפה (בזהירות - נשברים מהר). מנחים בשתי קעריות הגשה את שני המתבלים.
בתיאבון !!!
מגיש: המתכונים של תותית
מקור:
שתף את המתכון