קרם דיפלומט – הנס ברטלה
קרם דיפלומט – מתכון בסיסי brבקונדיטוריה השווייצרית קרם דיפלומט הוא קינוח העומד בזכות עצמו brומוגש בגביעים אישיים עם קוביות אינגליש קייק שרויות בקוניאק או חתיכות פרי brמושרות באלכוהול. למעשה זו קצפת מועשרת בקרם פטיסייר ולכן מירקם הקרם הזה br"מוסי" יותר, היחס הקלאסי הוא 3:1, לטובת הקצפת. brאם רוצים לשנות את היחס (לטובת הפטיסייר), למשל כדי למלא טארט פירות, br צריך להוריד בכמות הקורנפלור (כרבע מהכמות) בפטיסייר כדי שהקרם לא brיהיה כבד מידי. br