הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר חלב או שמנת מתוקה
2 ק"ג שברי שוקולד (בכיתה עשינו 1 ק"ג)
ברנדי, רום, וקפה נמס
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת/חלב,מוסיפים את השוקולד וממשיכים לחמם תוך כדי בחישה עד המסתו של השוקולד וקבלת עיסה חלקה.
מסירים מהאש, מוסיפים חומרי טעם, מסננים ומצננים.
הערות:
לפני צינון הקרם הוא טוב ליציקה (ציפוי) על עוגות.
לאחר הצינון ניתן לשפר עם קרם חמאה.
ניתן לזלף או למרוח את הקרם הצונן לארח בחישה קלה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון