פרוסות דקיקות של סינטה בקר, אשר השילוב של שמן זית משובח, תערובת של חומץ בלסמי ורכז רימונים, מלח ופלפל – מעטרים אותן, מביאים לבישול קל של הבשר (בגלל החומץ) וביחד יוצרים מנה צבעונית וטעימה!
כשעה לפני ההגשה, בבקבוקון קטן או קערה מערבבים היטב את החומץ הבלסמי, רכז הרימונים ושן השום הקצוצה.
פורסים את הסינטה הקפואה לפרוסות דקות ככל האפשר בעזרת סכין חדה (ולכן הקפאנו את הבשר). משטחים כל פרוסת בשר בין 2 יריעות ניילון נצמד ומשטחים בעדינות בעזרת פטיש-שניצלים שטוח (לא משונן, כדי לא לפצוע או לקרוע את הבשר).
מסדרים על גבי צלחת גדולה ורחבה את עלי הרוקט, ועליהם פורסים את פרוסות הסינטה הדקיקות.
2 דקות בטרם ההגשה מזליפים מעט שמן זית על פרוסות הסינטה, אח"כ מזליפים מתערובת החומץ ורכז הרימונים – את השמן והחומץ מזליפים כך שכל פרוסת סינטה תיחשף לכמות קטנה מהם, אך לא להגזים בכמות!
שמן הזית, החומץ ורכז הרימונים יגרמו ל"בישול" קל של הבשר, ולכן אין להמתין יותר ממספר דקות בטרם ההגשה.
בוזקים מעט מלח וגורסים פלפל שחור מעל הבשר. מפזרים גרגירי רימון שיוסיפו צבע – ומגישים לשולחן.