חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

ראשי ארטישוק ממולאים
הוראות
מרכיבים
  1. 6 י"ח תחתיות של ארטישוק קפוא
  2. חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
  3. 1/4 כוס שמן
  4. 1 ביצה טרופה
  5. קמח
  6. 5 שיני שום קצוצות
  7. 1/2 כפית כורכום
  8. מלח
  9. פלפל שחור
  10. 1 לימון טרי סחוט
  11. לתערובת המילוי:
  12. 1/2 ק"ג בשר טחון
  13. 1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  14. 1/4 חבילה כוסברה קצוצה
  15. 1/2 כפית תערובת תבלינים מרוקאית לקציצות – "לקמא דל קווארי"
  16. מלח
  17. פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. את כל חומרי המילוי לערבב ביחד.
  2. למלא את תחתיות הארטישוק בכדור בשר בולט מעט, לטבול בביצה ואחר כך בקמח, להוריד את עודפי הקמח ולטגן היטב מכל הצדדים בשמן. לסדר בסיר שטוח את ראשי הארטישוק המטוגנים, להוסיף את התבלינים,חצי כוס מים, לפזר את השום ולהביא לרתיחה, מנמיכים את האש לבישול בן חצי שעה. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה ומוסיפים את הלימון הסחוט.