חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב איטלקי נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טעים ממגוון ירקות לכל מנת פסטה/פיצה/או סתם למילו סנדוויץ.
רוטב איטלקי נפלא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טעים ממגוון ירקות לכל מנת פסטה/פיצה/או סתם למילו סנדוויץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1-ק"ג עגבניות בשלות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
3-בצלים קצוצים
4-גבעולי כרפס קצוץ
½-גזר קצוץ
½-פלפל אדום מתוק קצוץ
4-כפות שמן זית
4-כפות שמן סויה
3-עלי דפנה
1-כף אבקת מרק עוף פרווה
1-כפית מלח
¼-כפית פלפל שחור טחון
1-כוס מים
אופן ההכנה
לטגן בסיר בישול את הבצל עם השמן עד לשקיפות.
להוסיף את הגזר והפלפל ולהמשיך לטגן 5 דקות נוספות.
להוסיף את העגבניות, להביא לרתיחה. לכסות את הסיר ולהנמיך את הלהבה.
לבשל שעתיים.
לתבל, להוסיף מים ולבשל 10 דקות נוספות.
להעביר לצנצנת ולאחסן במקרר.
מגיש: רינת ספיר
מקור: איטלקי
שתף את המתכון