חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת אנטריקוט ( לא כשר )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רציתי לקבל מתכון לאנטריקוט בתנור.....
רולדת אנטריקוט ( לא כשר )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רציתי לקבל מתכון לאנטריקוט בתנור.....
הוראות הכנה
מרכיבים
מרכיבים:
1 נתח אנטרקוט שלם, במשקל 3 קילו בערך
1/2 כוס שמן זית
150 גרם פרמזן מגורר
2 זרי פטרוזיליה גדולים
2 בצלים גדולים חתוכים גס
20 שיני שום פרוסות
200 גרם פטריות שמפניון חתוכות
2 גזרים פרוסים דק לאורך בקולפן
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1 פותחים את האנטרקוט, כך שמתקבלת חתיכה אחת, שטוחה וגדולה בעובי שווה.
2 שמים במערבל מזון את שמן הזית, הפרמזן, הפטרוזיליה, הבצל והשום ומעבדים
למשחה חלקה. מורחים את התערובת על הבשר ומניחים את הירקות על הבשר.
מגלגלים את יריעת הבשר לרולדה וקושרים בחוט לבישול או ברשת.
3 מחממים גריל לחום גבוה, מניחים מעליו את הרולדה וצולים בחום חזק מכל
הצדדים. מרחיקים מהגחלים וממשיכים לצלות עוד כשעה וחצי בחום נמוך מאוד
עד שמתקבל נתח רך ועסיסי. פורסים לפרוסות עבות ומגישים.
מגיש: שפיר
מקור: פורום מאכלי בשר
שתף את המתכון