רוסטביף קלאסי
המנה הינה מנה קלאסית, קלה להכנה, ואם היא מוגשת נכון לשולחן, תסחוט גם המון
תשואות. תנו לבשר להיות בדיוק במקום הנכון – במרכז הצלחת, עם מעט מאוד תוספות מסביב,
וכאלה שאינן מכבידות.
קנו את הבשר במקום איכותי שאתם סומכים על הקצב – המנה הזו הינה מנה "ערומה", קרי לא מתוחכמת יותר מדי,
ואם הנתח לא "ברמה", לא ניתן יהיה להסתיר את זה על ידי בישול ארוך או תיבלון.
שימו לב שאין להמליח את הבשר, אלא רק לאחר הגשתו.
ניתן להכין את המתכון מראש, אך הוציאו את הנתח מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנסה לתנור
ותנו לו להגיע לטמפרטורת החדר.
רעיונות לתוספות בסוף המתכון.