חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת תות שדה של ליאת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רבית זו הינה ריבת בטעם ביתי וטעימה ביותר. כשאין עוגה בבית ומתחשק תפאום במשהו מתוק (עם הקפה כמובן) אפשר להגיע עם ביסקויטים, לחמניות טריות או טוסטים. br(לא לשכוח את החמאה כמובן). brמתאימה גם לאפיה ולמילוי עוגות. br brאני נוהגת להכין ריבה זו ולהביאה לחברותי כשאני מוזמנת לקפה של אחה"צ.
ריבת תות שדה של ליאת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רבית זו הינה ריבת בטעם ביתי וטעימה ביותר. כשאין עוגה בבית ומתחשק תפאום במשהו מתוק (עם הקפה כמובן) אפשר להגיע עם ביסקויטים, לחמניות טריות או טוסטים. br(לא לשכוח את החמאה כמובן). brמתאימה גם לאפיה ולמילוי עוגות. br brאני נוהגת להכין ריבה זו ולהביאה לחברותי כשאני מוזמנת לקפה של אחה"צ.
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג תות שדה
2/3 כוס מיץ לימון
10 כוסות סוכר
אופן ההכנה
לנקות את התותים ,להסיר את העוקצים ולשים בסיר.
להוסיף את מיץ הלימון.
להביא לאט לאט לידי רתיחה ולבשל עד שהתותים מתרככים - לבחוש לעיתים קרובות בעדינות.
להוסיף את הסוכר ולבחוש עד שהוא נמס לגמרי.
להביא שוב לרתיחה ולבשל במשך 15-20 דקות.
להתחיל לבדוק את נקודת הקרישה - טיפה קטנה שנזרקה על תחתית קרה צריכה להתקמט כשאר דוחפים אותה בעזרת האצבע.
משהים למשך 10 דקות ויוצקים לצנצנות נקיות ומחוטאות.
סוגרים היטב את הצנצנות לאחר קירור הריבה ,לאחסן במקרר.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון