מתכון של השף רפי כהן מרפאל. brתענוג אמיתי, מלאן קלוריות. brאפשר להפוך את זה לכשר, אם משתמשים בציר שעשוי ממים ואבקת מרק עוף פרווה, אבל זה לא אותו הדבר, ואל תאשימו אותי.
ממיסים מחצית מהחמאה, מוסיפים את האורז. מערבבים על שכל האורז עטוף בחמאה. מוסיפים את המרק מצקת אחר מצקת (מרק חם!!!), עד שהכל נספג והאורז מגיע לדרגת "אל-דנטה".
מוסיפים את האפונה ומערבבים דקה.
מוסיפים את החמאה והקצפת ומבליעים תוך ערבוב.
מוסיפים את השאלות והעירית. מברבבים.
מוסיפים את הגבינה. מברבבים.
מניחים מנה בתוך צלחת עמוקה, ומסדרים מעל מעט בצל ירוק צרוב במחבת חם ללא שמן.