חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריזוטו פטריות ופירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריזוטו פטריות ופירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס אורז איטלקי מסוג ריזוטו
400 גר' פירות ים מעורבים, מקולפים ונקיים
250 גר' פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
50 גר' חמאה
1 שקית שמנת מתוקה
4-5 שיני שום חתוכות דק
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לבן
גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1. מבשלים את האורז בכוס אחת מים ו-3/4 שקית שמנת, עד שהוא מתרכך מעט ונשאר עדיין "אל דנטה".
2. מטגנים בשמן זית את שיני השום עד שהן מתחילות להשחים, מוסיפים את פירות הים וממשיכים לבשל במשך כ-5 עד 6 דקות.
3. מוציאים מהמחבת את פירות הים ומוסיפים את החמאה והפטריות.
4. ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד שהפטריות משנות את צבען.
5. מוסיפים למחבת את פירות הים המבושלים ואת שארית השמנת, מרתיחים ומורידים מהאש.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון