2.מטגנים את הבצל, מוסיפים בשר, תבלינים שום כתוש פרט למלח , ומטגנים קלות עד להשחמה. כ 2 דקות לכל צד.
3.מוצאים את נתח הבשר לקרש חיתוך וחותכים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
4.במקביל מוסיפים למחבת יין ומצמצמים מעט ואז מוסיפים את החמאה.
5. מחזירים את פרוסות הבשר למחבת לדקה אחת מוסיפים 1/2 כוסית קוניאק איכותי ומציתים מיד בעזרת גפרור זהירות (הלהבה תפרוץ באחת מהמחבת לא להיבהל אבל להיזהר)ומגישים מיד מפזרים מעל מעט מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס עבה.