1. מחממים מחבת עם חמאה וסוכר למשך 1-2 דקות עד שהחמאה נמסה.
2. מקלפים את התפוחים ,חותכים לריבועים , חותכים את הבננות ומעבירים למחבת למשך 10 דקות על אש קטנה.
3. להוסיף למחבת עם התפוחים והבננות את הצימוקים,אגוזים,קינמון, אגוז מוסקט וסילאן, לערבב בעדינות ולהשאיר לעוד 5 דקות. לכבות ולצנן מעט.
4.לחתוך את הבצק עלים ל-2 ולרדד קלות.
5.את המלית יש למקם באמצע העלה , חורצים פסים אלכסוניים ממרכז המלית את קצות הבצק בשני הצדדים וקולעים את הרצועות כצמה. מברישים בביצה ומעבירים לתנור ל30-35 דקות ב 180 מעלות עד שהבצק מזהיב.