שופכים את הביצה עם כפית הקמח לתוך קערה ומוסים שלוש כפות מים חמים. לאחר מכן מערבבים עד לקבלת אחידות. שימו לב שלקמח יש נטייה להתכנס לגושים ככה שצריך למעוך את הגושים בכדיי שהכל יהיה כמה שיותר אחיד. טובלים את השניצל בתערוב שהתקבלה מני צדדים ולאחר מכן מגלגלים אותו בגבינת המוצרלה עד שהוא מצופה לחלוטין. לאחר שהשניצל מצופה יש לטבול אותו בשנית הפעם בעדינות בתוך התערובת, לטבל בתבלינים לבחירתכם (אני משתמש בתערובת של פלפל, ברביקיו, מלח) ולגלגל אותו בפירורי לחם. לאחר שהשניצל כולו מכוסה בפירורי לחם (הוא מכוסה בצורה טובה כאשר לא משנה איפה תגעו בו לא תורגש שום רטיבות או לחות) יש להניח אותו על מחבט עם שכבת שמן בינונית שחומם מראש ולטגן על אש קטנה עד בינונית. בתאבון. התוצאה מאוד טעימה