חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שפודי אנטיריקוט / סינטה על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיפודי סינטה או אנטריקוט נוטפים זה פשוט חוויה בלתי נשכחת
שפודי אנטיריקוט / סינטה על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שיפודי סינטה או אנטריקוט נוטפים זה פשוט חוויה בלתי נשכחת
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קילו סינטה או אנטריקוט
חמשרה:
חצי כוס שמן תירס/קנולה
רבע כוס יין אדום
כף מיץ לימון
כף חומץ בלסמי
3 שיני שום כתושות
4 ענפי טימין (לא חובה)
2 כפות דבש תמרים
1/2 כף פלפל שחור גרוס עבה
1/2 כפיות מלח גס
לקבלת סגנון מזרח אסיאתי :
ניתן להוסיף למישרה כפית גינגר מגורד
כף סויה
אופן ההכנה
1. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 4 ס"מ.
2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המשרה, מכניסים את קוביות הבשר
ומערבבים כדי שיכוסו במשרה.
3. מכסים בנילון ניצמד ומצננים לילה במקרר, מדי פעם מערבבים.
4. מוציאים ומשפדים על שיפודי במבוק שהושרו לפחות שעה במים
5. מניחים על גריל פחמים בחם בינוני ומברישים עם מי המשרה 1.5 דקות לכל צד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון