חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שפודי עוף עם כרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צרוף של נתחי פרגיות ורוטב טעים עם כרישה, בהכנה קלה וטעם משובח.
שפודי עוף עם כרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צרוף של נתחי פרגיות ורוטב טעים עם כרישה, בהכנה קלה וטעם משובח.
הוראות הכנה
מרכיבים
שפודי במבוק דקים קטנים
גריל, "מנגל" או גריל מטבח
500 גרם קוביות פרגיות נקיות וטריות
1 כרישה יפה
לתחמיץ:
6 כפות רוטב סויה
6 כפות מירין
1 כף סוכר
מעט ג'ינג'ר טחון או טרי מרוסק
אופן ההכנה
1. משרים במים את השיפודים.
2. אם הכרישה מצויה בשיא העונה(בסוף החורף ובכל עונת האביב) אין מבשלים אותה מראש,
אבל בעונה הנוכחית מסלקים את העלים החיצוניים והיבשים, חוצים את הכרישה לאורך
וחותכים לקטעים באורך כ- 2 ס"מ.
3. מחממים סיר עם 3 כוסות מים רותחים מהקומקום וחולטים בהם דקה אחת את פיסות
הכרישה. מסננים.
4. משחילים על השיפוד את הבשר ופיסות הכרישה לסרוגין. ליד כל קובית פרגית משחילים 3-4 פיסות כרישה.
5. מערבבים את חמרי התחמיץ.
6. צולים תחילה את השיפודים, ללא כל רוטב ,עד שנתחי העוף מלבינים, ורק אז טובלים את
השיפודים בצלחת התחמיץ ומחזירים לגריל לצליה תוך סיבוב. אפשר למרוח במברשת את
השיפוד ברוטב תוך כדי צליה.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון