מחממים שוב מעט שמן זית בסיר (לסולדים מכשרות ניתן להוסיף קוביית חמאה), ומטגנים את הירקות הקצוצים – גזר, בצל, סלרי, פטרוזיליה, גבעול הסלרי, השום הקצוץ. לאחר 2 דקות מוסיפים את דבש התמרים, ולאחר כדקה גם את הבשר שפירקנו, ואת נוזלי הבישול ששמרנו בצד. מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים כ-40 דקות על אש בינונית, בלי לכסות את הסיר. מערבבים מדי פעם. 5 דקות לפני הסיום מתקנים תיבול (מלח, פלפל) ומוסיפים את עלי הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצים.