חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת

שקדי עגל בגריל עם אספרגוס ורוטב בורדלייז
הוראות
מרכיבים
  1. 100 גרם שקדי עגל נקיים מקרום ושאריות שומן
  2. 3 אספרגוסים חלוטים
  3. רוטב בורדלייז:
  4. 150 מ"ל ציר בקר
  5. 1 מח עצם אפויה בתנור (למשך 10 דקות בחום של 200 מעלות)
  6. 20 גרם חמאה
  7. מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. 1. צורבים את השקדים כ-2 דקות מכל צד על מחבת גריל חמה.
  2. 2. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  3. 3. צורבים קלות את האספרגוס עגל מחבת גריל, ובו זמנית יוצקים את ציר הבקר למחבת נפרדת.
  4. 4. מפרידים את מח העצם, מוסיפים לציר ומביאים לרתיחה.
  5. 5. מצמצמים קלות את הציר, מוסיפים חמאה עד ליצירת רוטב סמיך, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  6. 6. מניחים את השקדים בצלחת, יוצקים מעליהם את הרוטב ומניחים את האספרגוס לצד השקדים.