חותכים את בשר ההודו לקוביות של כ- 4-3 ס"מ ואת חזה האווז המעושן לקוביות קטנות.
מחממים את השמן בסיר כבד ושטוח ומטגנים בו את הבצל רק עד שיתרכך אך לא ישחים. מוסיפים את חזה האווז ומטגנים עד שיהיה פריך. מוסיפים את קוביות בשר ההודו ומטגנים מכל הצדים. מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים היטב.
מוסיפים לסיר את המרק והיין. מוסיפים לסיר שום, עלה דפנה, פטרוזיליה וטימין. מתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מכסים את הסיר ומבשלים 40 עד 50 דקות על להבה נמוכה.
חוצים את הפטריות ומוסיפים לבשר. מבשלים יחד כ- 10 דקות. מסלקים מהסיר את עלה הדפנה ואת צרור הפטרוזיליה. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
מגישים חם ומקשטים בפטרוזיליה טרייה. כדאי להגיש את המנה עם פסטה רחבה מבושלת וסלט חסה טרי