חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תופיני פסטה ממולאים בגבינת ריקוטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תופיני פסטה ממולאים בגבינת ריקוטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם בצק פסטה עם קקאו או שוקולד
200 גרם בצק פסטה רגיל, ללא מלח
200 גרם גבינת ריקוטה
1/4 כוס צימוקים
כמה טיפות תמצית וניל
סוכר לפי הטעם
100 גרם חמאה
קרמל
שומשום
אופן ההכנה
1. מעבדים כל אחד מן הבצקים לעלה דק.
2. חותכים כל עלה לרצועות ברוחב של 1.5 ס"מ, מניחים רצועה חומה ולידה רצועה לבנה ושוב חומה ושוב לבנה. סה"כ 3 רצועות מכל צבע.
3. מהדקים את העלים באמצעות מערוך.
4. מכינים תערובת של גבינת הריקוטה עם סוכר לפי הטעם, וניל וצימוקים.
5. מניחים מעט מהתערובת בקצה עלה הפסטה הדו-צבעי.
6. מגלגלים את הפסטה לשכבה אחת בלבד , חותכים את הקצה ומדביקים עם מעט מים. מגלגלים את קצות הפסטה כמו שמגלגלים סוכריות.
7. מטגנים בחמאה מכל הצדדים.
8. מניחים בצלחת הגשה, שופכים מעל קרמל ומפזרים שומשום.
מגישים חם.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון