חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"אוייסטר מורניי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
האוייסטרים תופסים מקום של כבוד ברשימת מעוררי התאווה. מיטיבי הלכת טורפים אותם נאים, אבל אם אתם חדשים בתחום זה יהיה בסדר גמור לנסות קודם את האופציה הזו
"אוייסטר מורניי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
האוייסטרים תופסים מקום של כבוד ברשימת מעוררי התאווה. מיטיבי הלכת טורפים אותם נאים, אבל אם אתם חדשים בתחום זה יהיה בסדר גמור לנסות קודם את האופציה הזו
הוראות הכנה
מרכיבים
6 יח' אוייסטרים טריים
2 כפות קמח
2 כפות חמאה לבנה
1 כפית מיץ לימון סחוט טרי
קורט חוטי זעפרן ספרדי
1 כוס (300 מ"ל) חלב 3%
מלח פלפל לבן
גבינת צ'דר אדומה
2 כפות פסטו (ראה מתכון)
חצי כוס שמנת מתוקה
3 חלמונים (של ביצה מס' 3)
מתכון לפסטו:
1 כוס עלי בזיליקום טריים
1 כפית שום טרי כתוש
2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
50 מ"ל שמן זית משובח
מעט מלח ים גס ופלפל לבן
אופן ההכנה
מכינים את רוטב המורניי:
1. יוצרים רביכה - ממיסים חמאה ומוסיפים קמח, מטגנים מעט. מוסיפים בהדרגה חלב קר, ומערבבים למניעת גושים. מוסיפים זעפרן ומיץ לימון. מבשלים כ- 10 ד' (עד שהרוטב מסמיך מאוד). מקררים מעט.
2. מוסיפים את חלמוני הביצה לרוטב (אחד בכל פעם) תוך כדי ערבוב במטריפה.
מכינים רוטב פסטו:
1. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפסטו.
2. מחממים חצי כוס שמנת מתוקה עם הפסטו. טועמים ומתבלים על פי הטעם (מלח, פלפל).
הכנת המנה:
1. פותחים את האוייסטרים (יש להקפיד שיהיו ללא שברי צדפה).
2. מסדרים את האוייסטרים במגש מתכת (על מצע מלח גס כך שיהיו יציבים). על כל חצי אוייסטר יוצקים כפית של רוטב מורניי ובוזקים מעל חופן נדיב של גבינת צ'דר מגורדת.
3. אופים בתנור בחום של 170 מעלות כ- 8 דקות.
4. יוצקים רוטב פסטו על צלחת ההגשה ומניחים מעל לרוטב, את האוייסטרים המוקרמים.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות מסעדת פסטיס
שתף את המתכון