חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות, ירקות ועוף בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עיקרית שיכולה להיות ראשונה brאוהבת מאד את השילוב של בלסמי, סויה ובוטנים
אטריות, ירקות ועוף בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עיקרית שיכולה להיות ראשונה brאוהבת מאד את השילוב של בלסמי, סויה ובוטנים
הוראות הכנה
מרכיבים
250 חזה עוף
½ חבילה אטריות אורז רחבות
למרינדה:
2 כפות סויה
2 כפות חומץ בלסמי
2 שיני שום קצוצות
בצל יבש
2 פלפלים
2 גזרים
4 שיני שום קצוצות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
2 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות בוטנים טחונים
3 כפות שמן
מעט צ'ילי (לא חובה)
אופן ההכנה
חותכים את העוף לרצועות.
מכינים מרינדה ומשרים את העוף במרינדה.
חותכים את הפלפלים, הגזרים והבצל (לא דק מדי)
משרים את אטריות האורז 3 דקות במים רותחים, לאחר שהתרככו, שוטפים במים קרים.
מחממים בווק 2 כפות שמן, מוסיפים את הצ'ילי, אם רוצים, מקפיצים את העוף כ-2 דקות ומוציאים מהווק.
מוסיפים עוד כף שמן ומקפיצים את הירקות מספר דקות.
מוסיפים את האטריות, מתבלים ב-2 כפות רוטב סויה, כף חומץ בלסמי ומערבבים היטב.
מוסיפים בצל ירוק קצוץ ובוטנים טחונים ומגישים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון