חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות שניצל תירס וגבינה צהובה צמחוני (פולנטה)מהמם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות שניצל תירס וגבינה מצופות ומטוגנות מעדן
אצבעות שניצל תירס וגבינה צהובה צמחוני (פולנטה)מהמם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות שניצל תירס וגבינה מצופות ומטוגנות מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
אצבעות שניצל תירס וגבינה מצופות ומטוגנות
חומרים
250 גרם (חצי חבילה) קמח תירס אינסטנט
1 קופסא גרגירי תירס מסונן או עם הנוזל
(באם השתמשתם בנוזל להפחית מהנוזלים)
1 ליטר מים
1 כפית מלח
1 כף פטרוזליה יבשה או טריה
1/2 כפית כמון
פלפל שחור
50 גרם חמאה/מחמאה
50 גרם גבינה צהובה לא חובה
50 גרם גבינה מלוחה לא חובה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מרתיחים מים וחמאה בסיר. מוסיפים את קמח התירס בזרימה דקה ומערבבים בכף עץ עד שהקמח נספג. ממשיכים לערבב ומוסיפים את הגבינה הצהובה הגבינה המלוחה ושאר החומרים והתבלינים. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפולנטה מסמיכה.
2.מעבירים את העיסה לתבנית פיירקס או תבנית אינגליש קייק שרופדו בנייר אפיה ושולחים לשעה למקרר עד שזה מתייצב
3.מוציאים מהמקרר הופכים על קרש עבודה וחותכים לאצבעות 3X3 באורך 5 ס"מ
4.מניחים קמח תירס יבש בקערית
5.בקערה ניפרדת בוללים את הביצים
6.מחממים שמן בסיר טיגון עמוק לחום בינוני
7.לוקחים אצבע מניחים בביצה מעבירים לציפוי בקמח התירס
8.מטגנים בשמן עד הזהבה אבל מכיוון שהאצבעות עדינות כדאי לטגן על כף
הטיגון
מדהים מדהים ידידי לאכול כשעוד חם באם לא מספיקים ניתן לחמם אחרי הטיגון
בתנור
ולא לזרוק לסיר
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון