חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


באגט צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין ממתכון זה גם לחמניות ופיתות
באגט צרפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין ממתכון זה גם לחמניות ופיתות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
60 גרם שמרים
20 גרם מלח
20 גרם שמן זית
מים לפי הצורך
1/2 כפית סוכר
1/2 כפית משפר אפיה
אופן ההכנה
להמיס את השמרים עם מעט מים פושרים. להכניס את חומרי הבצק למיקסר, כאשר את הקמח מוסיפים ראשון, את השמרים מוסיפים אחרונים ולאחר מכן את המים ולהכין בצק. לבדוק ע"י "רשת" אם הבצק מוכן. יוצרים כדור, עם מעט קמח על השולחן ולתת לבצק לתפוח מתחת למגבת לפחות חצי שעה.
כעת, ליצור משקל יחידה של באגט, בין 300 עד 350 גרם .
יוצרים גליל ,כאשר המרכז רחב יותר מהצדדים, צריך להגיע לאורך התבנית.
שוב נותנים לבצק לתפוח במשך חצי שעה מתחת למגבת.
מניחים את כיכרות הלחם על תבנית עם נייר אפיה, עושים חתכים אלכסוניים בעזרת סכין מסור.
מורחים ביצה שלמה ומפזרים מעל או שומשום או תערובת של פרג/כצח + גרעיני חמניות + שומשום או תערובת של מריחה במים.
אופים בחום של 200 מעלות ומורידים ל 180 מעלות.(כדאי שבתחתית התנור תהיה תבנית עם מים).
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון