חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"באגיה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"באגיה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
באגיה
החומרים:
1 כוס קמח חומוס
1/2 כפית אבקת קארי
1/4 כוס בצל קצוץ דק
1/2 כפית שום כתוש
1 כפית פלפל חריף קצוץ
1/4 כוס פלפל אדום מתוק קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית קימל טחון
1/2 כפית שמרים או 1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס מים
1/2 כפית מלח (או יותר)
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את קמח החומוס והבצל.
2. להוסיף השום, הפטרוזיליה, אבקת הקארי ולערבב היטב.
3. להוסיף את אבקת הקימל, הפלפל האדום המתוק והפלפל החריף ולערבב היטב.
4. להוסיף את אבקת האפייה או השמרים ולערבב היטב.
5. להוסיף את המים, כפית בכל פעם, עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך (כמעט כמו מרקם של עוגה בחושה).
6. להשאיר את התערובת למנוחה למספר דקות.
7. בינתיים, על להבה בחום בינוני-גבוה לחמם את השמן בסיר עמוק.
8. למלא כפית מלאה מהתערובת וליצוק בזהירות לתוך השמן העמוק ולטגן עד קבלת גוון זהוב-חום.
9. להוציא בעזרת כף מחוררת את הכדורים ולהניח על נייר סופג עד צינון.
תורגם ע"י : clcl
מגיש: CookShare
מקור: Retrieved from https://www.cookbookwiki.com/Bagia_za_Dengu
שתף את המתכון