חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצל ממולא עוד גירסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצלים גדולים ככל האפשר למילוי brבשר עגל טחון, אפשר עם שומן כבש או תוספת של בשר כבש טחון brאורז ארוך - על כל 1/2 קג' של בשר - 2 כוסות אורז brמיץ שזיפים ומיץ רימונים brתבלינים br
בצל ממולא עוד גירסה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצלים גדולים ככל האפשר למילוי brבשר עגל טחון, אפשר עם שומן כבש או תוספת של בשר כבש טחון brאורז ארוך - על כל 1/2 קג' של בשר - 2 כוסות אורז brמיץ שזיפים ומיץ רימונים brתבלינים br
הוראות הכנה
מרכיבים
את הבצלים המקולפים חורצים עד למרכז ומבשלים כ-20 דקות במים. מסננים ומקררים. מפרידים את הגלדים בזהירות.
מכינים את תערובת המילוי: מטגנים בצל קצוץ (אפשר את ליבות הבצלים שפורקו), מוסיפים את הבשר הטחון ומוציאים. מטגנים קלות את האורז ומוסיפים אליו את הבשר, מוסיפים ציר בקר, מתבלים (מלח, פלפל, פלפל חריף, בהרט קציצות) ומבשלים בישול חלקי, עד לספיגת הנוזלים. מקררים את המילוי
ממלאים את הגלדים, מעמידים אותם בצפיפות בסיר נמוך שוליים ורחב. מוסיפים את הרוטב - מיץ רימונים (חמוץ), מיץ שזיפים (מתקתק) וציר עגל. מתבלים את הרוטב ומבשלים בסיר מכוסה כשעה. להכניס אותו לתנור 160 מעלות ול 1/2 שעה נוספת להשחמה ללא מכסה.
מגיש: קיבי
מקור: אורט
שתף את המתכון