חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצקניות תפוחי אדמה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצקניות אלה מתווספות נהדר למרק ואפשר שהן יכולות לשמש כתוספת למנת בשר
בצקניות תפוחי אדמה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצקניות אלה מתווספות נהדר למרק ואפשר שהן יכולות לשמש כתוספת למנת בשר
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים עד ריכוך ומסוננים מנוזלים ומצוננים
¼ כוס שמן
4 ביצים טרופות
4 כפות קמח תפוחי אדמה
½ כפית מלח
אופן ההכנה
מועכים את תפוחי האדמה עם השמן, הביצים והמלח. מוסיפים את קמח תפוחי האדמה. מניחים לתערובת לעמוד כשעה במקרר.
מרדדים את התערובת על משטח מקומח במעט קמח תפוחי אדמה. אם הבצק רך מדי, מוסיפים מעט קמח תפוחי אדמה.
מעמידים להרתחה סיר גדול, מלא מים, בתוספת מעט מלח.
חותכים לריבועים קטנים, או קורצים עיגולים בכפית.
מבשלים במרק רותח כ- 15 דקות: מוסיפים את הבצקניות למים הרותחים בזו אחר זו.
מגיש: m73
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון