חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"גוזגיזדה בוכארית" לחמניה בוכארית ממולאת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוזגיז'דה בוכרית brלחמניה בוכרית ממולאת בשר כבש ובצל מטוגן brטט עע יי םם
"גוזגיזדה בוכארית" לחמניה בוכארית ממולאת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוזגיז'דה בוכרית brלחמניה בוכרית ממולאת בשר כבש ובצל מטוגן brטט עע יי םם
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לבצק:
1 קג' קמח
1 שמרית/ 1.5 כפות שמרים יבשים
1.5 כפות סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
מים לפי ספיגה
החומרים למלית:
1 קג' בשר כבש שמן או 800 גר' בשר בקר + 200 גר' שומן כבש
3 בצלים שמנמנים
1.5 כפות זרעי קימל
1 כפית פלפל שחור טחון
מלח לפי הטעם
לעיטור:
1 ביצה
קצח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. ללוש את כל החומרים לבצק קל וצמיגי, ולהניח אותו למנוחה עד סיום הכנת המלית.
2. לקצוץ את הבשר לקוביות קטנות.
3. לקצוץ את הבצל.
4. לערבב את חומרי המלית.
5. לרדד את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.
6. להניח על כל עיגול כמות נכבדת מהמלית ולסגור אותו כמו לחמנייה עגולה.
7. למרוח על כל יחידה ביצה ולפזר קצח.
8. לאפות בתנור מחומם ל-200-180 מעלות למשך כ-30-25 דק' .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון