חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלידת פרווה בטעם חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה זו ניתן להכין בכמה אופנים, בטעם וניל' בטעם קפה ובטעם תות בננה, ומעל ציפויים שונים הגלידה פרווה ויוצאת גבוהה מאד.
גלידת פרווה בטעם חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלידה זו ניתן להכין בכמה אופנים, בטעם וניל' בטעם קפה ובטעם תות בננה, ומעל ציפויים שונים הגלידה פרווה ויוצאת גבוהה מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 ביצים מופרדות לחלבון וחלמון
1-עד 1/4 1 כוס סוכר
5 שקיות סוכר וניל
1 שקית אינסטנט פודינג
2 קופסאות ריץ' להקצפה קטן או אחד גדול
לטעם קפה להוסיף
1 כף גדושה נס קפה
לטעם תות בננה
להוסיף בננה אחת + קופסה קטנה של תות
אשר מרסקים אותם בבלנדר עם טיפת מיץ לימון
ולגלידת תות בננה אין צורך באינסטנט פודינג וניל
לציפוי על הגלידה
ניתן לטעם וניל/קפה
לרסק שוקולד מעל, או על כל מנה לשפוך סירופ שוקולד.
או ציפוי "קרנץ'" מיוחד
לתבנית גדולה:
4 כוסות פיצפוצי אורז (דגני בוקר)
3/4 כוס סוכר חום
1 שקית קטנה 100 גרם קוקוס טחון
1 שקית 100 גרם אגוזים קצוצים
100 גרם מרגרינה עדיף "מחמאה"
את כל זה לערבב לכמו בצק לדאוג שהמרגרינה תתרכך
להכניס לתבנית ולאפות כ-10 דקות עד שמשחים טיפה
וזאת לפזר כשהגלידה כבר קפואה ולהדביק מעל הגלידה.
אופן ההכנה
להקציף את 2 הריץ' לקצף יציב ולשמור בקערה גדולה בצד.
להקציף החלבונים, וכשקצת קשה להוסיף הסוכר
להאט את מהירות המקצף ולהוסיף החלמונים + סוכר הוניל + האינסטנט פודינג
כשהקצף יציב לערבב בצורת עטיפה את הקצף + הריץ'.
לטעם הקפה להוסיף לקצף הביצים את כף הקפה
לטעם תות בננה להוסיף לקצף הביצים(ללא אינסטנט הפודינג)
את תות הבננה וטיפת הלימון שרוסקו בבלנדר.
מעל גלידת תות בננה ניתן לפזר על כל מנה פרוסות תות ובננה (שהושרו במעט מיץ לימון כדי שלא ישחירו) ומעט סוכר למתיקות התות.
מגיש:
מקור: המצאה אישית
שתף את המתכון