חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גליליות מצות ממולאות בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין מטבח גרוזיני ללא הגליליות,טעימות ומרשימות להגשה. brאפשר למלא בכל מילוי שתבחרו וקל להכין.
גליליות מצות ממולאות בבשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אין מטבח גרוזיני ללא הגליליות,טעימות ומרשימות להגשה. brאפשר למלא בכל מילוי שתבחרו וקל להכין.
הוראות הכנה
מרכיבים
12-יח' מצות
4-ביצים
2-כפות מים
1-כוס שמן קנולה/סויה לטיגון
מילוי:
½-ק"ג בקר טחון
1-בצל קצוץ
2-שיני שום קצוצות
1-כפית מלח
1-כפית כמון
½-כפית פלפל גרוס
½-כפית פפריקה חריפה/פלפל חריף יבש וטחון
צרור-קטן כוסברה טריה וקצוצה
צרור-קטן פטרוזילה טריה וקצוצה
אופן ההכנה
להרטיב מגבת מטבח במי ברז ולהרטיב היטב גם את המצות.
להניח מצות רטובות על המגבת ולעטוף,להשאיר כך 30 דקות.
הכנת ה מילוי:
לצקת שמן במחבת ולטגן בצל עד לשקיפות.
להוסיף בשר,שום,ירק,תבלינים ולהמשיך לטגן עוד כ 15 דקות..לערבב מידי פעם ולפורר את הבשר(להבה בינונית).
לטרוף את הביצים בתוספת קורט מלח ולהוסיף את המים,לערבב.
לחמם מחבת עם חצי כוס שמן.
לפתוח את המצות,להניח 2 כפות מילוי בקצה ולגלגל.
לטבול בביצה ולטגן בשמן מכל הצדדים עד שמזהיב(2דקות מכל צד).
להוציא ולהניח בכלי מרופד בנייר סופג.
הערה: להוסיף שמן לפי הצורך בטיגון.
חג שמח ובתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי גרוזיני
שתף את המתכון