חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס בקארי תאילנדי- בנוסח מסעדת ג'קו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרוטב הקלאסי של שמנת וחמאה מקבל חיזוק מהמזווה התאילנדי המשובח על מחית קארי מלאת טעם וחריפות. brהתהליך אירופאי במהותו, אבל הטעם אסיאתי למהדרין.
דניס בקארי תאילנדי- בנוסח מסעדת ג'קו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הרוטב הקלאסי של שמנת וחמאה מקבל חיזוק מהמזווה התאילנדי המשובח על מחית קארי מלאת טעם וחריפות. brהתהליך אירופאי במהותו, אבל הטעם אסיאתי למהדרין.
הוראות הכנה
מרכיבים
דג דניס פרוס לפרפר, אפשר גם להשתמש בדג שלם ולחרוץ בו חריצים בשני צדדיו.
לרוטב:
2 שיני שום כתושות
25 גרם חמאה
1/3 כוס שמנת מתוקה
1/2 כפית תבלין קארי אדום
5 עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים גריל לחום גבוה מאוד ומשמנים אותו היטב ( אפשר גם בזה שנמצא בתנור).
מנחים את הדג כמו שהוא על הגריל או על רשת מתחת לגריל הביתי
צולים את הדג על הגריל 4 דקות מכל צד, כשנזהרים בהיפוך ומשתמשים בשתי כפות רחבות לצורך זה.
בינתיים מכינים את הרוטב:
ממיסים את החמאה בימחבת, ביחד עם השום הכתוש. כשהחמאה נמסה ומתחילה להעלות קצף, מוסיפים את משחת הקארי ומטגנים תוך כדי ערבוב מתמיד, כ-20 שניות, עד שעולה ניחוח עז של תבלינים.
מוסיפים את השמנת, וכשהיא מסמיכה מעט (כ-2 דקות) מתבלים במלח ופלפל.
לפני שמורידים מהאש מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים.
אפשר לצקת את הרוטב ישירות על הדג, ואפשר להגיש אותו בצד הדג.
מגיש: שרון שני
מקור: רון שפאץ כהן, ל-ווי נט
שתף את המתכון