חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הקציצות של מרגלית צנעני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקציצות של מרגלית צנעני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר טחון
2 פרוסות לחם שחור, עבות, מושרות במים וסחוטות
1 בצל גדול, קצוץ דק
1 צרור כוסברה, קצוץ
2 ביצים
2-3 כפות קמח או קמח מצה
1 כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
שמן לטיגון חצי עמוק
לרוטב:
1 כף שמן
1 בצל חתוך גס
3-4 שיני שום קצוצות
1 עגבניה בשלה קצוצה
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף כורכום
מלח
4 כוסות מים
אופן ההכנה
1. לשים יחד את כל חומרי הקציצות, פרט לשמן, לעיסה אחידה.
2. מחממים את השמן במחבת, יוצרים כדורים גדולים מהעיסה ומטגנים אותם מכל הצדדים. חשוב להדק טוב את הקציצות בעזרת הידיים כדי שלא יתפרקו בזמן הטיגון.
3. מוציאים את הקציצות המטוגנות מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
4. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, השום והעגבניה. מוסיפים את התבלינים.
5. מוסיפים את המים, טועמים, מתקנים תיבול ומביאים לרתיחה.
6. כשהמים רותחים מכניסים לסיר את הקציצות המטוגנות, מכסים חלקית ומבשלים כחצי שעה על על להבה בינונית.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון