חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חומוס עם בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
מנה ערבית קלאסית, שנאכלת בדרך כלל כבראנץ’ מאוחר. השילוב של החומוס הקלאסי עם הבשר המתובל יוצרים מנה, שפשוט כיף לקחת פיתה חמה ולנגב.
חומוס עם בשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
מנה ערבית קלאסית, שנאכלת בדרך כלל כבראנץ’ מאוחר. השילוב של החומוס הקלאסי עם הבשר המתובל יוצרים מנה, שפשוט כיף לקחת פיתה חמה ולנגב.
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חומוס לניגוב
לבשר:
4 כפות שמן זית
400 גרם כף או צ’אך בקר טרי טחון עם 100 גרם שומן כבש
1 בצל גדול קלוף קצוץ דק מאוד
3 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור טחון
3/4 כפית בהראט ערבי
קורט צ’ילי יבש טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מחממים מחבת כבדה. כאשר היא חמה, מוסיפים שמן ומחממים היטב. מטגנים בצל להזהבה, מוסיפים למחבת את הבשר ומשחימים תוך כדי ערבוב כ-2 דקות. מוסיפים שום, מתבלים, ובסיום הטיגון מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומורידים מהאש.
משטחים חומוס בצלחת הגשה, ובמרכז מניחים מתערובת הבשר. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים.
מגיש: יוסף ל
מקור: אבי שטייניץ (תמונה:אילון פז)
שתף את המתכון