חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיפי שיבולת שועל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
שיבולת השועל שייכת לקבוצת מזונות העל, שמשפרים משמעותית את איכות החיים. מבעיות עיכול, דרך נדודי שינה ועד להורדת הכולסטרול. וזו רק ההתחלה
חטיפי שיבולת שועל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
שיבולת השועל שייכת לקבוצת מזונות העל, שמשפרים משמעותית את איכות החיים. מבעיות עיכול, דרך נדודי שינה ועד להורדת הכולסטרול. וזו רק ההתחלה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1/2 כוס קמח מלא
1/2 כוס קמח רגיל
1 כוס קוקוס טחון
1 כוס סוכר חום כהה
160 גרם חמאה מומסת
3 כפות דבש
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מערבבים היטב שיבולת שועל, קמח, קוקוס וסוכר בקערה.
מערבבים חמאה מומסת, דבש, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה נפרדת ומשהים ל-2 דקות, עד שהתערובת תוססת.
מאחדים את תכולת שתי הקערות ומעבירים לתבנית אלומיניום חד-פעמית בגודל 17×22 ס”מ. משטחים היטב. אופים 30-25 דקות עד להזהבה. פורסים לריבועים כשהתערובת חמה ומצננים היטב. מאפסנים בכלי סגור.
מגיש: יוסף ל
מקור: שי לי ליפא אנג'ל
שתף את המתכון