חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לחם בירה שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
לחם בירה שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח לבן
2 שקיות אבקת אפיה
כפית מחוקה מלח
330 סמ"ק בירה שחורה מאלט
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס
2 כפות סמסום
3 כפות גרעיני חמניות לא קלויים
אופן ההכנה
1) מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה והמלח
2)מוסיפים תוך בחישה את הבירה השחורה
3)לאחר שהבצק מעורבב היטב מוסיפים את האגוזים , גרעיני החמניות והסמסום
4)יוצקים את הבצק לתבנית אינגליש קייק משומנת
5)אופים במשך 20 דקות בחום של 150 מעלות ו- 20 דקות בחום של 175 מעלות
6)לאחר האפיה מוציאים את הלחם מן התבנית ומצננים על גבי רשת
7) פורסים את הלחם לפרוסות
8)אם נשאר (בספק) כדאי להקפיא
יוצא משהו משהו
מגיש: yafa
מקור:
שתף את המתכון