חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה תרד באטריות ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה תרד באטריות ביצים חדש ובהמלצה חמה. br
מאפה תרד באטריות ביצים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה תרד באטריות ביצים חדש ובהמלצה חמה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה אטריות ביצים כ-200 גרם
1 חבילה עלי תרד קפואה כ-800 גרם
2 בצלים קצוצים
4 ביצים שלמות
4 קוביות שום דורות או לחילופין שום טרי כתוש.
300 גרם גבינה חמד
200 גרם גבינה קשקבל מגוררת.
אין צורך בתבלינים.התיבול מהגבינות משבח את המאפה.
100 גרם נוספים של גבינה קשקבל מגוררת לציפוי המאפה , לפני הכנסתו לתנור.
מעט פפריקה לזרזוף.
אופן ההכנה
1.מבשלים את אטריות הביצים ומסננים ע"פי ההוראות.
2.מאדים את עלי התרד במיקרו וסוחטים. (לא לקצוץ)
3.מערבבים את התרד הסחוט, הגבינות, הביצים,השום והבצל.
4.חצי מכמות האטריות מסדרים על תבנית משומנת חד פעמית, או פיירקס בינונית .
5.יוצקים מעל לאטריות את כל התרד.
6.מכסים ביתר האטריות. מיישרים.
7.מפזרים את גבינת הקשקבל שהשארנו לציפוי
8.מזרזפים מעט פפריקה מתוקה.
מכניסים לתנור שחומם ל -180 מעלות, ואופים כ-50 דקות.
בהנאה!
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון