חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה מקרוני עם בשר נוסח סופיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה מקרוני עם בשר brמאכל בולגרי פשוט ופשוט טעים
מוסקה מקרוני עם בשר נוסח סופיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה מקרוני עם בשר brמאכל בולגרי פשוט ופשוט טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
1 חבילה מקרוני
מלח
לתערובת
½ ק"ג בשר טחון
1 בצל
1 חופן צנוברים קלויים
3 עגבניות בשלות/ 3 כפות רסק עגבניות
קמצוץ סוכר
1 1/2 כפיות מלח
1 כף פלפל שחור טחון גס
10 עלי בזיל קצוצים
10 עלי אורגנו קצוצים
3 עלי נענע קצוצים
4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מבשלים את המקרוני בהרבה מי מלח עד שהם עשויים.
מסננים.
2.בסיר משחימים את הבצל בשמן, מוסיפים את הבשר
הטחון, מאדים עד שגונו של הבשר משתנה.
3.קוצצים את העגבניות הקלופות או את רסק העגבניות,
המלח והסוכר. הבזיל האורגנו והצנוברים
4.מבשלים על אש קטנה במשך 15 דקות. מתקנים את הטעם
ומוסיפים קמצוץ פלפל.
5.בכלי אפיה משומן עורכים שכבה של מקרוני, מפזרים
מחצית הכמות של תערובת הבשר. עתה מפזרים את
המחצית השניה של המקרוני ואת תערובת הבשר הנותרת.
6.אופים בתנור בחום בינוני עד שהשכבה העליונה
מזהיבה.
מגישים חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון