חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלווח ממולא ואפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת ערב נהדרת או סתם לנשנש בכייף. brטעים, משביע והכי חשוב..קל מאוד להכנה.
מלווח ממולא ואפוי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת ערב נהדרת או סתם לנשנש בכייף. brטעים, משביע והכי חשוב..קל מאוד להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4-עלים של מלווח קפואים (אין צורך להפשירם מראש)
250-גרם גבינה בולגרית מפוררת
100-גרם גבינת עמק מגוררת
2-כפות רסק עגבניות
4-טיפות טבסקו
1/4-כוס מים
1/2-כפית אורגנו יבש
1/8-כפית פלפל שחור טחון
1-ביצה טרופה למריחה
אופן ההכנה
לרפד תבנית גדולה בנייר אפיה ולהניח את עלי המלווח.
להוסיף למים רסק עגבניות,טבסקו,אורגנו ופלפל שחור ..לערבב היטב ולמרוח את הרוטב על כל הארבע עלים.
לפזר את הגבינות באמצע ולסגור את העלים בצורת ירח (להדק בלחץ).
להבריש בביצה טרופה ולאפות בתנור מחומם מראש-ל200 מעלות 10-12 דקות עד שמזהיב.
אם בחרתם כארוחת ערב, מומלץ בתוספת סלט ירקות חי וביצים קשות.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון