חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דלעת
2-3 בצלים בינונים
4-5 שיני שום
2-3 כפות שמן שמן
אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
אבקת קארי
מלח
אופן ההכנה
מנקים את הדלעת וחותכים לקוביות.
פורסים את הבצל והשום לפרוסות.
שופכים לסיר את השמן. מטגנים את פרוסות הבצל עד שהן מתרככות. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים את קוביות הדלעת. מטגנים אותן עד שהן מצופות בשמן.
מוסיפים מים עד לכיסוי קוביות הדלעת (לא יותר מזה) ומביאים לרתיחה.
מתבלים באבקת מרק עוף (בערך כף), באבקת קארי (בערך חצי כפית) ובמלח.
מבשלים על אש קטנה בערך חצי שעה.
טוחנים את המרק בבלנדר ידני. טועמים, מתקנים תיבול, ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה נוספת.
מגיש: nmz
מקור:
שתף את המתכון