חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק זנגביל וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הזנגביל הינו צמח מרפא רב שימושי. הוא נחקר רבות בנוגע להקלה מבחילות, br אך שימושו נפוץ בעיקר כנוגד דלקת. במרק חורפי זה איכותו המחממת של הזנגביל br וחריפותו המיוחדת מוסיפה טעם נפלא למרק.
מרק זנגביל וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הזנגביל הינו צמח מרפא רב שימושי. הוא נחקר רבות בנוגע להקלה מבחילות, br אך שימושו נפוץ בעיקר כנוגד דלקת. במרק חורפי זה איכותו המחממת של הזנגביל br וחריפותו המיוחדת מוסיפה טעם נפלא למרק.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות גזר
1 תפוח אדמה בינוני
8 כוסות מים
1 בצל בינוני
2 כפות שמן קנולה
3 כפות שורש זנגביל
מלח
אגוז מסקט
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מקלפים ופורסים את הגזרים ותפו"א ומניחים בסיר עם המים. מביאים לרתיחה, מכסים, מקטינים להבה ומרתיחים קלות עד שהירקות רכים. בינתיים קוצצים בצל. מחממים שמן קאנולה ומוסיפים את הבצל והזנגביל. כאשר הגזרים ותפו"א רכים מוסיפים את הבצל והזנגביל למרק ומבשלים 5 דקות. ממחים את המרק במעבד מזון, מוסיפים מלח ואגוז מוסקט, מקשטים בפטרוזיליה.
מגיש: amitsur
מקור: טבע הרפוי מאגר מתכונים
שתף את המתכון