חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חגיגה תימנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ב 2000 קיימתי פעילות לילדים ובמסגרתה נחשפנו להכנת מתכון טעים,עוקץ ושאי אפשר brלהפסיק ואני דאגתי לרשום כל פרט ולהכינו מאז עוד 5 פעמים הו...זה טעים תמיד ומגרש כל brחיידק מאיים מהגוף!! ילדים? מגיל 9 ומעלה!
מרק חגיגה תימנית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ב 2000 קיימתי פעילות לילדים ובמסגרתה נחשפנו להכנת מתכון טעים,עוקץ ושאי אפשר brלהפסיק ואני דאגתי לרשום כל פרט ולהכינו מאז עוד 5 פעמים הו...זה טעים תמיד ומגרש כל brחיידק מאיים מהגוף!! ילדים? מגיל 9 ומעלה!
הוראות הכנה
מרכיבים
(2 גזרים לקוביות
שורש סלרי+שורש פטרוזיליה לקוביות
כוסברה בנדיבות-קצוצה
1 בצל גדול לקוביות
ראש וחצי של שום ככה אחרי קילוף ראשוני(רק מה שיוצא בקלות)
1 כף אבקת מרק עוף בשרי
כף לא גדושה כורכום,פפריקה מתוקה,חוויג'(כף מכל תבלין!)
קוביות מ - 2 עגבניות
1 כוס אפונה סנפוסט
קוביות מ-2 תפוחי אדמה חצי מבושלים!
פטרוזיליה קצוצה
600 גר' זנב עגל קצוץ או8 כנפיי עוף.
1 כפית גדושה מלח
אופן ההכנה
קוצצים את הגזר,שורש סלרי,שורש פטרוזיליה ,בצל לקוביות.
מטגנים בשמן זית 7 דקות את העצמות או הכנפיים ומוציאים
מכניסים את הקוביות שחתחנו מקודם ומאדים 7 דקות
מכניסים את האפונה,כוסברה
מחזירים את הבשר ושמים 7-8 כוסות מיים
אז מוסיפים את אבקת המרק,קוביות העגבניה,השום
וכל התבלינים(המלח בעשר דקות האחרונות!)
אחרי 45 דקות בבישול אש בינונית מוסיפים את קוביות תפו"א
בודקים:צבע,סמיכות,אם צריך עוד מיים וממליחים במידת הצורך.
וככה בפינאלה מפזרים פטרוזיליה קצוצה.ונותנים עוד 20 דקות בישול...
לשים מגבונים לחים לפנים ולמשקפיים...ובאנו חיידק אלים לגרש!
מגיש: kransh389
מקור: חוויה תימנית
שתף את המתכון