חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק קרם עגבניות בשמנת בעיטור קרם גבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות חלבי עשיר.
מרק קרם עגבניות בשמנת בעיטור קרם גבינת עיזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עגבניות חלבי עשיר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 מיכל שמנת לבישול
2 ק"ג עגבניות בשלות או 2 קופסאות שימורים של 800 גרם עגבניות מרוסקות
3 כרישות
80 גרם חמאת תנובה
3 בצלים ירוקים קצוצים
2 בצלים יבשים קצוצים
2 גזרים פרוסים דק
½ כוס ריחן (בזיליקום)קצוץ
½ שורש סלרי קצוץ דק
1 כף קמח
5-6 כוסות מרק ירקות צח
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כפית סוכר
לקרם גבינת עיזים:
¼1 כוסות חלב תנובה
300 גרם גבינת "קולאז’ פרומעז" חתוכה לקוביות
(גוון: במקום קרם גבינת עיזים אפשר לשים 200 גרם גבינת "צ’דר" מגוררת דק )
אופן ההכנה
1.חולטים את העגבניות במים רותחים כחצי דקה, קולפים וקוצצים דק. פורסים את הכרישות לפרוסות דקות (רק החלק הלבן). ממיסים בסיר כבד את החמאה מוסיפים את כל הירקות פרט לעגבניות ומאדים 10 דקות בסיר מכוסה. בוחשים מדי פעם.
2.מוסיפים את העגבניות והקמח ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את המרק הצח מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה כ- 40 דקות.
3.מרסקים את המרק במעבד ידני או מעבד מזון למחית חלקה. טועמים, משפרים
תיבול.
4.מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה. מגישים חם בעיטור קרם גבינת עיזים או זורים בכל צלחת מעט גבינת צ’דר מגוררת או מעט קרם פרש.
לקרם גבינת עיזים:
1.שמים את החלב בסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינה בוחשים היטב ומבשלים על אש נמוכה עד שהגבינה נמסה והתערובת מסמיכה.
2.יוצקים בעזרת כף את הקרם בכל צלחת בצורת ספירלה (שבלול).
מגיש: amitsur
מקור: מאגר מתכוני מרקים- השף הלבן
שתף את המתכון