חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מתכונים לאופה לחם של יונדאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים לאופה לחם ייתקבלו בברכה! brמצ"ב מתכונים לאופה לחם מסוג יונדאי
מתכונים לאופה לחם של יונדאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכונים לאופה לחם ייתקבלו בברכה! brמצ"ב מתכונים לאופה לחם מסוג יונדאי
הוראות הכנה
מרכיבים
מתכונים לאופה לחם יונדאי
מצרכים
רשימת החומרים רשומה לפני כל מתכון.
אופן הכנה
אופה לחם יונדאי
טיפים לשימוש נכון:
- למדידת כמויות החומרים במתכונים השונים, יש להשתמש בכלי המדידה המסופקים עם המכשיר.
- מומלץ להקפיד להשתמש בחומרי הגלם כאשר הם בטמפרטורת החדר.
- רצוי להקפיד להוסיף את המרכיבים לפי סדר הופעתם במתכון, נוזלים בתחתית כלי האפייה, לאחר מכן את החומרים היבשים, ולבסוף את השמרים.
- כאשר מוסיפים מרכיבים נוספים במהלך תוכנית האפייה, יש להוסיפם עם הישמע הצפצופים בגמר הלישה וההתפחה הראשונית. לעיתים דרוש לעזור לבצק לאסוף ו"לתפוס" את המרכיבים בעזרת מרית גומי או עץ. יש להיזהר לא להיתקל או להפריע לפעולת כנף הלישה של המכשיר.
- כאשר אופים לחם עם תוכנית השהייה, לא מומלץ להשתמש בחומרים העשויים להתקלקל מחוץ למקרר. (חלב, ביצה וכו')
- על מנת לשמור על פריכות קרום הלחם, יש להוציאו מהמכשיר מיד עם סיום האפייה, ולצננו ע"ג רשת.
- במידה ודרוש מוצר פרווה, ניתן להמיר חמאה - למרגרינה או שמן, ואבקת חלב – לאבקת חלב פרווה, או להשמיטה כליל מהמתכון.
- פרטים נוספים על סוגי קמח, ניתן לקבל באתר שטיבל www.stybel.co.il
בהצלחה ובתאבון.
אופן ההכנה
לחם פסטו, קשקבל, צנובר ועגבניות מיובשות
• תוכנית בסיסי - BASIC
חומרים:
310 מ"ל מים.
1 כף דבש.
1 כף אבקת חלב.
2 כפות שמן זית.
3 כפות פסטו.
1 כף עלי רוזמרין קצוץ.
4 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
41 1 כפיות מלח.
41 1 כפות שמרים יבשים.
• עם השמע הצפצופים, (בגמר הלישה וההתפחה הראשונית) להוסיף:
31 כוס עגבניות מיובשות קצוצות.
21 כוס גבינת קשקבל פרמזן מגורד.
5 כפות צנובר קלוי.
לחם כפרי עם זיתים
תוכנית צרפתי – FRENCH
חומרים:
300 מ"ל מים.
2 כפות סוכר חום.
2 כפות שמן זית.
21 3 כוסות שטיבל 3 – קמח כפרי.
1 כף נבט חיטה.
41 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים יבשים.
עם השמע הצפצופים, (בגמר הלישה וההתפחה הראשונית) להוסיף:
43 כוס זיתים קצוצים.
ניתן לגוון ע"י הוספת בצל מטוגן, עשבי תיבול, גרעיני חמנייה וכו'.
לחם סמולינה
• תוכנית צרפתי - FRENCH
חומרים:
320 מ"ל מים.
2 כפות דבש.
1 כף אבקת חלב.
2 כפות חמאה מומסת (או שמן).
1 כוס שטיבל 9 – קמח פסטה.
21 כוס שטיבל 6 – קמח חיטה מלא מטחינת רחיים.
21 2 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
2 כפות נבט חיטה.
21 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים.
לחם מלא עם אגוזים
• תוכנית חיטה מלאה - WHOLE WHEAT
צבע- כהה
חומרים:
340 מ"ל מים.
2 כפות סוכר חום.
2 כפות שמן (רצוי שמן אגוזים)
2 כוסות שטיבל 10 – קומפלט מלא.
2 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
21 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים יבשים.
עם השמע הצפצופים, (בגמר הלישה וההתפחה הראשונית) להוסיף:
43 כוס אגוזי מלך קצוצים.
לחם שיפון עם קימל
• תוכנית חיטה מלאה - WHOLE WHEAT
חומרים:
340 מ"ל מים.
1 כף תרכיז תפוחים.
2 כפות סוכר חום.
2 כפות שמן.
21 1 כוסות שטיבל 7 – קמח שיפון מלא.
21 1 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
1 כוס שטיבל 6 – קמח חיטה מלא מטחינת רחיים.
21 1 כפות זרעי קימל.
21 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים יבשים.
לחם זרעים
• תוכנית חיטה מלאה - WHOLE WHEAT
חומרים:
340 מ"ל מים.
2 כפות סוכר חום.
2 כפות שמן.
21 1 כוסות שטיבל 6 – קמח חיטה מלא מטחינת רחיים.
21 כוס שטיבל 9 – קמח פסטה.
2 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
21 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים יבשים.
עם השמע הצפצופים, (בגמר הלישה וההתפחה הראשונית) להוסיף:
1 כוס זרעים המכילה – 3 כפות זרעי פישתן, 2 כפות זרעי חמניה, 2 כפות שומשום,
2 כפות זרעי דלעת, 2 כפות אגוזי פקאן קצוץ.
עוגת בננה, אגוזים ושוקולד צ'יפס
• תוכנית מהיר QUICK-
חומרים:
21 כוס חמאה מומסת.
2 ביצים טרופות.
41 כוס חלב.
21 1 כוסות סוכר.
1 כפית תמצית וניל.
3 בננות בשלות ומעוכות.
21 2 כוסות שטיבל 5 – קמח עוגות.
3 כפיות אבקת אפיה.
21 כפית סודה לשתיה.
41 כפית מלח.
21 כוס אגוזי מלך קצוצים.
21 כוס שוקולד צ'יפס.
• לאחר גמר האפיה, מומלץ להשאיר את העוגה להתקרר במכונת האפייה למשך
כשעה.
חלה
• תוכנית מתוק SWEET
חומרים:
43 כוס מים.
2 כפות סוכר.
1 שקית סוכר וניל.
41 כוס חמאה מומסת.
2 ביצים.
1 חלמון ביצה.
2 כפות אבקת חלב.
21 3 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
21 1 כפיות מלח.
3 כפיות שמרים יבשים.
• לגיוון, ניתן להוסיף לבצק, עם השמע הצפצופים, צימוקים או אגוזים.
לחם תירס מהיר
* תוכנית מהיר מאד ULTRA FAST 1
חומרים:
1 כוס רוויון.
41 כוס חמאה מומסת.
1 ביצה טרופה.
2 כפות סוכר.
21 כפית מלח.
1 כוס קמח תירס (ממליגה).
1 כוס שטיבל 1 – קמח רב תכליתי.
2 כפיות אבקת אפיה.
21 כפית אבקת סודה לשתיה.
בצק
• תוכנית בצק – DOUGH
בתוכנית בצק, ניתן להכין בצק שמרים ממתכוני אפיה שונים. בגמר תוכנית ה-DOUGH יש להוציא את הבצק מכלי הלישה. להעבירו לתבנית אפיה, ולהתפיחו עד להכפלת הנפח. להכניס את הכיכר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה הרצויה.
כמו-כן, ניתן להכין קרואסונים, פיצה, לחמניות וכו'.
לחם אחיד
• תוכנית כריך – SANDWICH
חומרים:
330 מ"ל מים.
2 כפות סוכר.
2 כפות שמן.
3 כוסות שטיבל 3 – קמח כפרי.
1 כוס שטיבל 2 - קמח לחם.
21 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים יבשים.
ריבת תות
• תוכנית ריבה – JAM
חומרים:
500 גרם תותים.
400 גרם סוכר.
לשטוף היטב את התותים, לחתוך לחצאים או רבעים כל תות (תלוי בגודל). להניח בכלי של מכשיר האפייה, ולשפוך מעל את הסוכר.
כאשר הריבה מוכנה, יש להכניסה לצנצנת מעוקרת וסגורה היטב.
לחם גזר וצימוקים
• תוכנית עוגה – CAKE
חומרים:
200 מ"ל מים.
41 מיץ תפוזים.
1 ביצה (מס' 1).
2 כפות אבקת חלב.
3 כפות שמן.
3 כפות דבש.
2 כוסות שטיבל 2 – קמח לחם.
2 כוסות שטיבל 3 – קמח כפרי.
1 כפית קינמון.
21 1 כפיות מלח.
21 1 כפות שמרים יבשים.
עם השמע הצפצופים, (בגמר הלישה וההתפחה הראשונית) להוסיף:
1 כוס גזר מגורד.
21 כוס צימוקים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון