חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סלונה" תבשיל דג עיראקי - בנוסח קירקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
סאלונה תבשיל דג חמוץ מתוק נוסח קירקוק - מדהים
"סלונה" תבשיל דג עיראקי - בנוסח קירקוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
סאלונה תבשיל דג חמוץ מתוק נוסח קירקוק - מדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג קרפיון פרוס (במקור) / נסיכת הנילוס
מעט קמח לקימוח הדגים
שמן לטיגון
4-5 עגבניות פרוסות
בצל גדול פרוס
חופן צימוקים
1 מיץ מלימון סחוט
1 כפית תבלין קארי לדגים
1/4 כפית צ'ילי
2 כפות סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
4-5 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
1. מצפים את פרוסות הדג במעט קמח ,מנערים ומטגנים את פרוסות הדג
עד הזהבה קלה ומוציאים לצלחת.
2.בשמן הנותר מטגנים את הבצל, מוסיפים את העגבניות, המלח, הסוכר,
הקארי,א.צ'ילי,צימוקים, ומבשלים עד שמתחיל מעט להסמיך.
3.מוסיפים את הדגים, תוך כדי הזזת הירקות וכיסוי הדג ביירקות
4.מפזרים את השום, מוסיפים מעט מיץ לימון, ממשיכים לבשל עד שהדגים
מוכנים, מתקנים תיבול, ובתאבון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון