חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה לפסח קלה יפה וטעימה, בעצם לא רק לפסח.
עוגת גבינה לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה לפסח קלה יפה וטעימה, בעצם לא רק לפסח.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס סוכר
4 חלבונים להקציף עד שנעשה קצף מוצק.
4 חלמונים
½ כוס סוכר להקציף עד שנעשה בהיר מאד. כמו בננה.
½ קילו גבינה 5% או 9%
3 כפות קורנפלור
½ חבילה אינסטנט פודינג וניל
½ אשל
אופן ההכנה
1. להוסיף את כל החומרים לחלמונים והסוכר פרט לקצף ולערבב היטב.
2. להוסיף את הקצף ולערבב בעדינות.
3. לשמן תבנית קפיצית 28 ולאפות בחום בינוני 180 מעלות 35 או 40 דקות או עד שהעוגה מקבלת גוון חום בהיר.
העוגה עולה מאד יפה. כשמתקררת כל האמצע "נופל" נוצר מעין "מכתש" . בתוך המכתש הזה ממלאים קרם רק אחרי שהעוגה קרה לגמרי.
קרם למילוי
1 שמנת מתוקה
½ אינסטנט פודינג וניל (שאריות מקודם) לערבב הכל ולמלא
½ כוס חלב את המכתש בקרם
1 כף סוכר
מגיש: goddess
מקור:
שתף את המתכון