חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
Filter by Custom Post Type
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
עוגת גבינה, זו עוגת גבינה וזהו. br
עוגת גבינת שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe
עוגת גבינה, זו עוגת גבינה וזהו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
6 גביעי שמנת חמוצה (או 800 גרם גבינת שמנת)
3 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
3/4 כוס סוכר
2 כפות קמח תפוחי אדמה, או קורנפלור
לבסיס:
150 גרם ביסקוויטים בטעם שוקו
100 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
קליפת תפוז מגורדת
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
מרפדים מסננת בבד כותנה (חיתול מבד), מערבבים את השמנת ויוצקים לתוך המסננת. מניחים מעל קערה לשלוש שעות לפחות.
מחממים תנור לחום נמוך (100)
טוחנים את חומרי הבסיס במעבד מזון, מרפדים בהם את תחתית תבנית עגולה (26) ומהדקים.
בוחשים את החלמונים עם גבינת השמנת, הסוכר וקמח התפוח אדמה או הקורנפלור לתערובת חלקה.
מקציפים את החלבונים לקצף גמיש, מקפלים לתוך תערובת הגבינה ויוצקים מעל שכבת הבסיס.
מכניסים לתנור ואופים כשלוש שעות.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור כשלוש שעות נוספות עד שהיא מתקררת לגמרי.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: גורמה
שתף את המתכון